Vi er klar til fodbold

Forår. Så er divisions- og serieklubberne i Fælledparken ved at være klar til fodboldsæsonen

Af Finn Edvard

feh@minby.dk

Fodbold: Det er måske ikke lige til at se det, men foråret er altså kommet, og dermed varer det heller ikke længe, før bolden ruller i Fælleparken igen.

De danske mestre fra FCK har været i gang længe i Parken og i Superligaen, men nu kommer turen til næste række, først og fremmest til B.93.

Her er der dog knapt en måned til, før klubbens bedste damehold kaster sig ud i den spændende kvalifikation til landets bedste række.

B.93 herrer derimod spiller om at undgå nedrykning til Danmarksserien. Holdet får forårspremiere søndag 18. marts kl. 13 mod IF Lyseng fra Aarhus. Kampen spilles på kunstgræsset på Gentofte Stadion.

Østerbro IF har også et dygtigt damehold. Pigerne spiller i 1. division, og de skal søge at bevare pladsen i forårets slutspil. De har premiere lørdag 7. april kl. 13 hjemme på kunstgræsset i Fælledparken mod Birkerød.

Spiller i serie 1

Østerbro IF’s herrehold spiller i serie 1, hvor holdet pt. er på femtepladsen. Der er gode chancer i foråret – endog for en af de to bedste placeringer, der giver oprykning. Og så har Østerbro hele tre hold med i Københavnsserien. HB er på en flot andenplads, Skjold er på ottendepladsen, mens Prespa fra Ryparken er på en tiendeplads.

I toppen ser det ud til, at den sikre oprykningsplads til Danmarksserien går til Union fra Genforeningspladsen, mens HB absolut er kørt i stilling til en spændende kvalifikationskamp, inden oprykningen er sikret.

HB får premiere i foråret fredag 23. marts kl. 19, hvor modstanderne kommer fra KB.

- læs flere artikler > artikel oversigt...