Senoglu er tilbage i B.93

Gammel kending: Før jul blev det klart, at Danny Jung om ikke for 117. gang, men så i hvert fald for sjette gang som både spiller og træner vender tilbage til B.93.

Nu er angriberen Olcay Senoglu også klar til sin sjette periode i B.93. Han har indtil videre repræsenteret 13 forskellige klubber i Danmark, Sverige og Tyrkiet. Senest har han været i Fremad Amager. Og er endnu engang vendt hjem til klubben ved Svanemøllen.

I 2004 var det i øvrigt også klubbens dengang nye spillende træner Danny Jung, som hentede Olcay Senoglu tilbage til B.93. Nu nøjes Danny Jung med at være træner.

Olcay Senoglu ser frem til at repræsentere B.93 igen og har også tanke på historiebøgerne, der jo spiller en stor rolle i klubben.

»Jeg ser frem til at bidrage med min rutine og erfaring og støtte de unge spillere med deres udvikling. Derudover har jeg et personligt mål, det ville være mig en stor ære at komme i top 10 over mest scorede i klubbens historie,« siger Olcay Senoglu i en pressemeddelelse. thof/arkivfoto: Michael Paldan

- læs flere artikler > artikel oversigt...