Husk at fornye parkeringslicensen

FORNYELSE: 1. marts er det ét år siden, at den gule parkeringszone åbnede på ydre Nørrebro, ydre Østerbro og i dele af Valby for at reducere trængslen i områderne. Det betyder, at de knapt 10.000 beboere og erhvervsdrivende, som sidste år købte en parkeringslicens, da zonen trådte i kraft, nu skal have deres licens fornyet, da den kun gælder for et år ad gangen.

Københavns Kommune udsender derfor i disse uger et brev til de berørte licenshaveres e-Boks med en påmindelse om, at det er ved at være tid til at få parkeringslicensen fornyet.

Har man modtaget et brev med en påmindelse, men endnu ikke fået licensen fornyet, kan det stadig nås på Københavns Kommunes selvbetjeningsløsning www.pbutikken.kk.dk, hvor man blot logge ind med sit NemID.

Selv om det er hurtigt og enkelt at forny licensen online, er det en god idé at få det gjort i god tid, da der kan gå op til to arbejdsdage, fra der anmodes om en fornyet licens, til den nye licens er aktiveret og gældende. Når man fornyer sin licens, vælger man selv, hvornår licensen skal være gældende fra, så man mister ikke noget af noget af den periode, der tidligere er betalt for, selvom licensen fornyes i god tid. belo

- læs flere artikler > artikel oversigt...